Доведеться “скинутися”: у “Слузі народу” розповіли про новорічний корпоратив

18.12.2019, 20:28
57091

У провладній партії Слуга народу вирішили не залучати спонсорів до проведення новорічного корпоративу. Нардепи оплатять вечірку з власної кишені. Про це сказав народний депутат, голова партії Олександр Корнієнко в коментарі YouTube-каналі Pavlovsky News.

Читайте також: “Чекаємо на корпоративах. Можна зі своїм піаніно”: Тимошенко відповіла Зеленському

″Інше рішення фракція прийняла. Люди будуть скидатися. Як ніби йдеш просто в кафе і платиш за столик. В районі 2-3 тисяч гривень. Якщо взяти мільйон і розділити на 300 осіб, то десь так вийде″, – зазначив Корнієнко.

У той же час глава партії відмовився відповісти журналістові на питання про начебто відсутність юридичних адрес у низки фірм, які пожертвували по 3 млн гривень для Слуги народу. Корнієнко порадив “звернутися в компанію Bihus”.

″Вони робили розслідування. Там можна уточнити, почерпнути це″, – заявив він.

Минулого тижня стало відомо, що Слуга народу проведе новорічний корпоратив. Тоді Олександр Корнієнко повідомив, що політсила проведе вечірку в одному з найдорожчих київських нічних клубів – CHI. Він оцінив цей захід у мільйон гривень. Також на корпоративі будуть відпочивати представники Офісу президента і Кабміну.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com