Дружина кандидата в президенти Зеленського дала перше інтерв’ю

7.03.2019, 17:11
15263

Дружина українського шоумена, засновника студії “Квартал 95” Володимира Зеленського – Олена – вперше за багато років дала велике інтерв’ю.

Читайте також: “Влада пробила чергове дно”, – Зеленський заявив, що проти нього і “95 Кварталу” порушили кримінальну справу (відео)

Так, спеціально для Йод.media, вона розповіла, як змінилося життя її родини після того, як чоловік став кандидатом у президенти.

– Олено, ваші інтерв’ю пресі такі ж нечасті, як і ваша поява на сцені або в кадрі. Хоча в деяких фрагментах з давніх випусків КВК вас можна побачити. Чому уникаєте публічності останнім часом?

– Я уникаю публічності не останнім часом, а взагалі. Скажу так: я не з тих людей, які комфортно почуваються, перебуваючи в центрі уваги. За публічність у нашій родині успішно відповідає інша людина. Тому дякую вам за можливість відповісти на ваші запитання, сидячи з комп’ютером на канапі.

– Ви готові до кардинальних змін у житті у разі перемоги Володимира?

– Готовність – це результат процесу підготовки. Я до такого не готувалася. А взагалі в таких випадках не варто забігати наперед.

– Наразі ваша родина у центрі уваги більше, ніж будь-коли. З’явилися через це якісь обмеження? Чи ведете колишній спосіб життя?

– Звісно, відбулися зміни, пов’язані насамперед з безпекою. Тому, з міркувань безпеки, я не буду про це говорити. А в цілому все залишилося, як і раніше.

Насправді, змінилося не так багато – тато так само багато працює, але при цьому приймає на себе величезну хвилю негативу, що не може не втомлювати. Однак дітей ми намагаємося якось від цього відгороджувати.

– Як діти відреагували на новий виток в кар’єрі татуся? Взагалі з дітьми обговорювали ці нюанси?

– Молодший син (Кирилові 6 років – Ред.) поки не дуже цікавиться татовою кар’єрою — його більше хвилює, чи зможе той сьогодні з ним пограти.

Старша донька (Олександрі – 14 – Ред.) в стані юнацького максималізму висловлює активне невдоволення. Їй не хочеться, аби тато занурювався у світ політики, ставав схожим на тих представників політичного бомонду, яких вона бачить по телевізору. Я намагаюся їй пояснити, що в будь-якому середовищі можна залишатися самим собою, зберігати порядність і принциповість. І що тато точно зможе це зробити.

– Якщо уявити, що ваша родина – це міні-держава, то яка форма правління в цій державі? Як поділена влада, які повноваження у кожного, хто за що відповідає?

– У сенсі – монархія чи республіка? Республіка, звісно. Сподіваємося, лад у нас демократичний. Папа здійснює загальне стратегічне керівництво, а далі нам надана свобода дій. Народ не має ніяких обмежень!

– Володимир, виконуючи роль президента в серіалі “Слуга народу”, грає самого себе? Чи він у житті зовсім не схожий на Голобородька? Що у них спільного, а в чому вони кардинально різні?

– Голобородько – не Зеленський однозначно! Володимир значно більше пристосований до життя, ніж його герой у кіно. Є, звісно, і загальні риси – чесність, порядність. І не завжди виправдана любов до людей. Але це тільки моя думка!

– Як часто вибираєтеся у відпустку всією родиною? І як довго вам вдається втримати Володимира на пляжі? Ви надаєте перевагу активному відпочинку?

– Ми завжди відпочиваємо з дітьми. Як можна поїхати відпочивати і залишити дітей вдома? Активний тато — активний відпочинок. Лише останнім часом ми можемо декілька днів відлежувати боки з книжкою на шезлонзі, а з третього – обов’язково кудись їдемо, пливемо, щось дивимося. Насправді, це ж чудово! Набагато цікавіше отримувати якусь інформацію, враження, ніж просто відсипатися.

– Чи є у Володимира риси характеру, звички, які мало відомі широкому загалу?

– Мені здається, Володимир дав у своєму житті стільки інтерв’ю, що встиг розповісти про себе практично все. Від мене, мабуть, потрібні якісь побутові подробиці?

– Давайте їх!

Наприклад, вранці за сніданком він майже ніколи не п’є кави. Натомість любить заварити чорний чай і пити його з красивої чашки. Чомусь любить класичний білий посуд. Причому в інших побутових речах він зовсім невибагливий. Відпиває третину, ну, може, половину чашки – і йде на роботу. Просто отримує задоволення від процесу.

– Володимир часто радиться з вами перед тим, як прийняти якесь рішення?

Іноді радиться, звісно. Але було б неправдою сказати, що в усьому! Швидше він іноді промовляє вголос свої плани, аби почути, як це звучить.

– Чи часто в тій чи іншій мініатюрі або жарті на сцені “Вечірнього Кварталу” з’являються епізоди з вашого сімейного життя?

Сцена і життя у нас не перетинаються.

– Якось Володимир зізнався, що побоюється брати вас на прем’єри своїх фільмів через ваші гострі коментарі. Нібито ви своїми жартами змушуєте його червоніти. Любите пожартувати над чоловіком? До речі, як він реагує, коли не він, а над ним жартують?

Я і сама побоююсь ходити на прем’єри через свої гострі коментарі. Щоразу даю собі слово тримати язик за зубами!

– Про вас широкому загалу відомо дуже мало. Хто така Олена Зеленська: леді, що воліє ходити у витончених сукнях і на підборах, чи дівчина, яка в повсякденному житті вибирає джинси і кеди?

Другий варіант. Але не виключаючи повністю перший. Я просто вважаю, що час джинсів і кросівок в житті жінки колись закономірно закінчується. Чому б не насолодитися комфортом, поки це можливо?

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com