Дружина відомого українського футболіста вболіває за Росію (фото)

25.05.2019, 18:19
26426

Дружина знаменитого українського футболіста Андрія Вороніна, котрий впродовж гравецької кар’єри виступав за німецькі “Боруссію” з Менхенґладбаха, “Майнц”, “Кьольн”, “Байєр” із Леверкузена, і берлінську “Герту” і англійський “Ліверпуль”, провів 74 матчі і забив вісім голів у складі національної збірної України, виклала у власний Instagram цікаве фото.

Читайте також: Українського футболіста визнано найкращим гравцем бельгійського клубу

“Чемпионат мира по хоккею!!!! #alexovechkin #ilyakovalchuk”, – красномовно підписала світлину, на якій вона у хокейному светрі з двоголовим орлом на грудях, Юлія Вороніна. Хештеги – то прізвища російських хокеїстів Алєксандра Овечкіна та Ільї Ковальчука.

Instagram дружинам футболістів для того, щоб дарувати світові регулярні “зашквари”
“Яка милота. Війни то вони точно не бачать, і СБУ вони не цікавлять?”, – оперативно заскрінила і прокоментувала побачене відома волонтерка Олена Кліміна.

Втім, якби пані Олена трохи знала футболіста Вороніна, вона б так не дивувалася. Ще в першому десятилітті 2000-х Андрій, приїжджаючи виступати за національну збірну, обурювався, коли журналісти зверталися до нього українською. Про це зокрема розповідав і тодішній прес-аташе збірної, а в майбутньому народний депутат від ВО “Свобода” Ігор Мірошниченко.

Торік Воронін не посоромився не лише поїхати на мундіаль на територію країни-агресора, а й не посоромився дати інтерв’ю, в якому сказав, що підтримує збірну Росії і персонально свого друга Самедова.

Зауважимо, що в середині матчу рахунок у матчі збірних РФ і Фінляндії 0:0.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com