Друзі на керівних посадах: як екс-прем’єр Гончарук зловживав службовим становищем

13.07.2020, 22:51
78255

Колишній Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук добряче зловживав владою. Інформацію, яка підтверджує цей факт виклав журналіст Тарас Середич у своєму Телеграм-каналі.

 

Так “профан” Олексій Гончарук змінив розпорядження кабміну від 2016−го року про відбір кандидатів на голову Держлісагенства. Змінив так, щоб під кваліфікаційні вимоги підходив його друг − уже звільнений Андрій Заблоцький.

Однією із обов’язкових вимог у 2016−му було “досвід роботи на керівних посадах у сфері лісового та мисливського господарства не менше трьох років”.

За таким “фільтром” Заблоцький не міг навіть претендувати на посаду голови Держлісагенства, бо такого досвіду він і приблизно не мав. Зате він мав досвід роботи у офісі ефективного регулювання brdo, де трудився на пару з Гончаруком.

Що робить Гончарук, щоб протягнути Заблоцького? Просто додає до кваліфікаційних вимог лише одне речення, а саме: “..або досвід реформування чи управління змінами у великих організаціях”. Завдяки такому “або” від “профана” Гончарука, Заблоцький (теж профан у лісовій галузі) стає очільником Держлісагенства.

Журналіст вважає, що це є приводом для окремого розслідування і притягування Олексія Гончарука та Андрія Заблоцького щонайменше до адміністративної відповідальності .

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com