Друзі просять коханку Путіна – Аліну Кабаєву – умовити його припинити війну

11.04.2022, 12:03
117205

Видання Page Six написало, що друзі Аліни Кабаєвої просять її поїхати до Москви і зустрітися з президентом Путіним, щоб умовити його припинити війну в Україні. Прохання, що називається, із “сфери фантастики”.

“Подруги Аліни благають її прилетіти до Путіна і переконати його припинити війну”, — повідомило невідоме джерело виданню. “Здається, він нікого не слухає, але, можливо, послухає її. Путін оточений охороною, Аліна каже, що не знає, чи зможе дістатися до нього та знову повернутися до дітей”, — пише видання.

У пари за повідомленнями ЗМІ четверо спільних дітей — два хлопчики та дівчата-двійнята. Дочок вона народила у Швейцарії, там же, за чутками ЗМІ, і перебуває. Хоча згідно з джерелом, Кабаєва та її сім’я мають швейцарські паспорти на різні імена та національності, тому переховуватися простіше. Хоча колишня олімпійська чемпіона з художньої гімнастики персона відома та публічна, і те, що досі ніхто, напевно, не знає, де вона перебуває, говорить про її серйозну охорону.

Раніше видання Le News повідомляло, що Федеральний департамент юстиції та поліції Швейцарії (FDJP) повідомив RTS, що було проведено необхідні перевірки і немає жодних ознак присутності громадянки Кабаєвої у Швейцарії.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com