“Друзі заснули”: подробиці потрійної ДТП з сімома постраждалими у Рівному

2.11.2021, 11:14
104184

За кермом машини, яка спровокувала аварію, був 25-річний житель Ковеля

У Рівному розслідують потрійну ДТП. Там машина вилетіла на зустрічну, на швидкості протаранила інший легковик так, що той від удару перекинувся, потому влетіла ще в одне авто, а зупинили її лише світлофор та металевий паркан.

Про це йдеться у випуску ТСН.

Читайте також: Великдень 2022 в Україні: коли будемо відзначати за православним і католицьким календарем

Як усе відбувалось зафіксувала камера спостереження. Винуватець саме в’їжджав у місто з траси і заїхав на зустрічку, де рухалися дві машини. У результаті постраждало семеро людей. Серед них троє дітей. Щоправда, після огляду медики їх відпустили. А от 26-річного пасажира з автівки, яка перекинулась, ушпиталили з підозрою на черепно-мозкову травму та вивихом плечевого суглобу.

За кермом машини, яка спровокувала ДТП, був 25-річний житель Ковеля. Каже, з двома товаришами повертався із Житомира додому. Друзі, мовляв, заснули, а в якийсь момент і він сам заплющив очі. Тоді і втратив контроль над автомобілем.

“Я не вживаю, от на секундочку заснув, і таке все трапилось. Втомилися, це втома. Треба було ставати відпочивати, моя вина. Єдине, що я дякую Богу, що всі живі”, – розповідає винуватець ДТП Євген Сукач.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com