ДТП на Чернігівщині: поліцейський на смерть збив велосипедиста

19.10.2019, 13:45
47793

На Чернігівщині поліцейський за кермом автомобіля на смерть збив велосипедиста. Про це повідомили у Секторі комунікацій поліції Чернігівської області, пише УНІАН.

Читайте також: ДТП на Тернопільщині: загинули дві молоді дівчини

Згідно з інформацією, учора ввечері поблизу Сосниці поліцейський збив велосипедиста. Сержант поліції перебував поза службою.

Він наїхав на велосипедиста 1964 року народження, який на неосвітленій частині дороги рухався у попутному напрямку праворуч. Від отриманих травм велосипедист помер на місці аварії. Правоохоронець самостійно викликав поліцейських і “швидку допомогу”. Водій автомобіля був тверезим. Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого.

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з можливим позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Водночас керівництво Головного управління Нацполіції в Чернігівській області за вказаним фактом призначило проведення службового розслідування.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com