ДТП на Рівненщині: деталі смертельної автотрощі, в якій загинув 3−річний хлопчик (фото)

8.06.2020, 22:18
74886

Масштабна аварія сталася на Рівненщині: поблизу села Вересневе зіткнулися вантажівка та 3 легкових автомобілів. Внаслідок ДТП загинули 4 людей, серед яких 3−річний хлопчик.  Аварія сталася 7 червня о 18:25 на автодорозі Київ – Чоп, повідомляє пресслужба Нацполіції.

Читайте також: В Одесі автомобіль збив на пішохідному переході чотирьох дітей

Як трапилася ДТП

Водій вантажівки виїхав на зустрічну смугу, де спершу зіткнувся з Audi, іномарку відкинуло і вона врізалась в інше авто. Опісля фура в’їхала у Chevrolet: від удару легковик злетів у кювет. В результаті водій та 3 пасажирів – подружня пара та їхній 3-річний онук – загинули.

За кермом фури був 26−річний водій. Чоловіка затримали.

Спочатку слідчі розглядали версію того, що 26−річний водій вантажівки виїхав на зустрічку, бо заснув. Втім, згодом вони висунули нову версію: смертельна аварія могла трапитися через необережний обгін, передає ТСН.

“Ймовірно, вантажівка виїхала для виконання маневру обгону. Дорожня розмітка дозволяла здійснити маневр обгону, але маневр мав бути безпечним”, – розповіли у поліції.

Вже 9 червня водію вантажівки обиратимуть запобіжний захід, слідчі наполягають на триманні під вартою. Чоловіку загрожує до 10 років за ґратами.

Що відомо про постраждалих та загиблих

Ще один з чоловік, який вижив під час автотрощі, перебуває у травматології під пильним спостереженням медиків. У нього діагностовані забої грудної клітки, ліктевого суглобу, гомілково−ступневого суглобу. Стан потерпілого стабільний.

Саме автівку цього чоловіка спершу і зачепила вантажівка, коли виїхала на зустрічну смугу. Від удару автомобіль розвернуло, викинуло на зустрічку, а в нього врізалася “Таврія”.

Після цього вантажівка протаранила ще одну автівку. Удар був такої сили, що її викинуло в кювет. Саме там перебували четверо людей, які загинули.

“Двоє загиблих – це подружжя з Житомира. Вони забирали онука, якому 3 роки і водій – чоловік, якого вони попросили поїхати і забрати дитину”, – розповіли правоохоронці.

ДТП на Рівненщині

ДТП на Рівненщині

ДТП на Рівненщині

ДТП на Рівненщині

ДТП на Рівненщині

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com