Дубінський показав результати перевірки на детекторі брехні

28.10.2019, 11:31
49223

У понеділок, 28 жовтня, нардеп від партії Володимира Зеленського Олександр Дубінський поділився результатами проходження поліграфа.

Читайте також: Нардеп Дубінський матом звернувся до Зеленського та керівництва партії (відео)

У Telegram-каналі Дубінський опублікував звіт з перевірки на детекторі брехні.

На фото видно, що депутат відповів на усі питання правдиво. Виявилося, що він непричетний до домовленості щодо отримання неправомірної вигоди.

Додатково встановлено, що за час роботи в Раді опитуваний не отримував грошових винагород чи будь-яких інших за сприяння у голосуванні законопроектів на прохання будь-яких осіб.

Нагадаємо, саме нардеп Олександр Дубінський висловлює свої чіткі позиції всупереч керівництву фракції “Слуга народу”, зокрема керівнику Давиду Арахамії та Олександру Корнієнку, хоча вони і заперечують будь-який розкол у партії.

Напередодні народний депутат від фракції “Слуга народу” Олександр Дубінський повідомив, що після спілкування з керівництвом партії “Слуга народу” він дізнався, що Офіс Президента наполягає на тому, щоб усі депутати від “Слуги народу”, які є членами Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, пройшли детектор брехні.

Пізніше Дубінський запросив голову фракції “Слуга народу” Давида Арахамію пройти з ним публічно перевірку на детекторі брехні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com