Дубінський пропонує ввести обов’язкову перевірку нардепів на поліграфі після сесій

19.11.2019, 19:52
53067

Народний депутат “Слуги народу” Олександр Дубінський пропонує законодавчо закріпити обов’язкову перевірку народних депутатів на поліграфі після кожної календарної сесії.

Читайте також: Порошенко заявив про готовність пройти допит на поліграфі у прямому ефірі

Про це повідомляється на сайті Верховної Ради.

Згідно з документом, метою законодавчої ініціативи є встановлення обов’язкового проведення перевірки на поліграфі народних депутатів у межах відповідальності перед виборцями для убезпечення від корупційних ризиків.

Так Дубінський пропонує доповнити закон “Про статус народного депутата України” статтею, в якій передбачити обов’язок народного депутата за підсумками календарної сесії проходити перевірку на поліграфі.

Перелік обов’язкових для проходження перевірки питань, згідно ініціативи нардепа має  затверджувати Національне агентство з питань запобігання корупції а перевірку мають проводити співробітники відповідного структурного підрозділу Ради національної безпеки та оборони або Міністерства оборони України, які мають документ, що засвідчує проходження відповідної підготовки, володіє навичками роботи з поліграфом і методиками проведення дослідження.

За пропозицією Дубінського, перевірка на поліграфі повинна проводиться з обов’язковістю відеофіксації.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com