“Думаю українці зроблять мудрий вибір”, – Тимошенко про рейтинги Зеленського

3.03.2019, 20:18
14632

Лідерка партії “Батьківщина” та кандидатка у президенти Юлія Тимошенко вважає, що попри нинішні рейтинги іншого кандидата Володимира Зеленського, у день голосування на виборах президента виборці “зроблять серйозний та мудрий вибір”. Про це вона сказала на українському ланчі в ході Мюнхенської конференції з безпеки, організованому фондом Віктора Пінчука, передає агентство “Українські Новини”.

Читайте також: Зеленський пропонує виплачувати грошову винагороду за здачу корупціонерів

На питання модератора, чи не означає лідерство у рейтингах “коміка без політичного досвіду” те, що “у Тимошенко бачать старого політика, який не здатний принести змін”, вона сказала:

“У нас немає завдання переконувати когось. Сьогоднішня ситуація в Україні краще, ніж будь-які слова переконала українців бути мудрішими. Люди в розпачі, вони розчаровані і бідні. І саме це переконує їх діяти мудро. Я вірю, що, коли кожен прийде на виборчу дільницю, щоб вибрати кандидата, то в останню хвилину люди будуть думати не про те, як виживати, а про те, як жити в Україні. Я вірю, що вибір українців буде абсолютно серйозним і мудрим”.

В ході дискусії Тимошенко також відповіла на звинувачення у тому, що вона нібито “є більш зручним кандидатом для Росії і президента Володимира Путіна”, ніж чинний глава держави Петро Порошенко.

“Факт в тому, що слова президента не відповідають його діям. Він делегував в мінську переговорну групу Віктора Медведчука. Не було кращого кандидата? Я б ніколи такого не зробила… Про бізнес-співпрацю і спільний заробіток великих грошей Порошенко і Медведчуком знають всі старі політики в Україні і більшість іноземних експертів. А бізнес з Медведчуком означає бізнес і співпрацю з Путіним”, — запевнила Тимошенко.

Також вона нагадала, що Росія ввела санкції проти неї та її команди.

Зазначимо, згідно з останніми даними соціологічних опитувань, Володимира Зеленського готові підтримати понад чверть українців (26,4%), які планують голосувати на виборах.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com