Дуже багато трупів у місі: Дмитро Комаров показав моторошне відео зі звільненої Бучі

2.04.2022, 15:00
116411

Український ведучий та журналіст Дмитро Комаров у передовій групі вирушив до звільненого від російських окупантів міста Буча Київської області.

Читайте також: Російські військові беруть у заручники дітей і прикриваються ними, як живим щитом

Дмитро відзняв перші кадри у місті. Комаров показав, де був командний пункт російської армії. Де окупанти базувалися – вони заселялися у будинки людей, в них жили і там же у них були спостережливі пункти.

Комаров наголосив, що наразі у місті дуже багато мін – вони розташовані на дитячих майданчиках, на вулицях у вигляді будь чого – як то викинутого телефону, пачки з –під макаронів, або навіть сірникового коробка. Також окупанти мінували двері у житлових будинках. Наразі на місці відбувається зачистка і перевірка – працюють поліція, спецназ і сапери.

Також журналіст зізнався, що у місті дуже багато трупів мирних мешканців:

Бідні люди. Ми їхали, бачили величезну кількість мирних мешканців мертвих на дорогах. Молоді, старі. Видно що люди їхали на велосипеді, відбувалася детонація і вони назавжди залишилися на вулицях рідного міста. Це сльози і біль. Дуже багато трупів у місті. Я на власні очі бачив, десь у кілометрі звідси лежать тіла молодих хлопців. У них зв’язані руки і простріляна голова. Одягнений капюшон та шапка. Це співпадає з тим, що мені розповідали – знищували чоловіче населення 18-60 приблизно. Всіх молодих, здорових – всіх розстрілювали”, – поділився Комаров.

Також Дмитро додав, що невдовзі до міста надійде гуманітарна допомога:

“Ви не повірите. Люди плачуть, побачивши хліб. Місяць не бачили хлібу. Сьогодні вже буде заходити гуманітарка поступово”, – сказав ведучий.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com