“Дві половинки щасливого шлюбу”: найміцніші пари в українському шоу-бізнесі (фото)

14.02.2020, 10:10
63140

Чимало українських зіркових пар можуть похизуватися міцним та щасливим шлюбом. Так, деякі популярні селебрітіс цього року святкують не один десяток подружнього життя.

Читайте також: Відомі зірки похвалилися своїми новорічними ялинками (фото)

З плином часу закохані переживають і радість, і горе. Втім, своїм прикладом знаменитості доводять, що зберегти ніжні почуття тоді, коли, здавалося б, їхня професія сповнена спокус, реально.

З нагоди Дня закоханих представляємо добірку найміцніших пар українського шоу-бізнесу , повідомляє ТСН.

Марина та Павло Зіброви – 25 років

Одна із пар-рекордсменів українського шоу-бізу Марина та Павло Зіброви разом майже 26 років. Пара познайомилася 1992 року. Павло зустрів Марину на одному із творчих вечорів та зробив усе, аби підкорити серце дівчини. Так, за два роки закохані одружилися.

Подружжя виховує двох дітей – сина Олександра від попередніх стосунків Марини та спільну дочку Діану.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов – 24 роки 

Зберегли теплі стосунки через майже 25 років подружнього життя і співачка Руслана із звукорежисером Олександром Ксенофонтовим. Руслані порадили звернутися до Олександра за професійною порадою. Так пара і потоваришувала. Стосунки розвивалися досить стрімко і 1995 року вони побралися.

У грудні цього року закохані відсвяткують срібне весілля.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк – 23 роки

Романтична історія акторів театру зародилася під час репетицій 14 лютого 1991 року. Так, вранці перед репетицією Ольга знайшла на своєму столику шоколадне серце, а в ньому записку “Приходь завтра до мене, я з’їм тебе, як ти цей шоколад”. Саме тоді акторка зрозуміла, що закохалася. Пара обмінялася обітницями за п’ять років. 2002 року у зірковій сім’ї народилася донька Анна.

За майже 24 роки подружнього життя Ольга Сумська та Віталій Борисюк довели, що справжнє кохання не має меж.

Олена та Сергій Кравці – 17 років 

Ще одна зразкова пара шоу-бізнесу – Олена та Сергій Кравці .Їхня історія кохання почалася з університетських ігор КВК. Тривалий час вони дружили, втім, згодом між ними закрутився роман. Гумористи пішли під вінець 2002 року. Невдовзі у подружжя народилася донька Маша, а влітку 2016 року на світ з’явилися двійнята Катя та Ваня.

Незабаром закохані відсвяткують 18 річницю спільного життя.

Камалія та Мохаммад Захур – 16 років 

Співачка Камалія познайомилася з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром 17 років тому на одній із закритих вечірок. І вже за тиждень чоловік запропонував зірці жити разом. 2003 року закохані обмінялися обітницями. Більше того, заради чоловіка співачка прийняла іслам. А за десять років у подружжя народилися двійнята – Арабелла та Мірабелла.

Маша Єфросиніна  та Тимур Хромаєв – 16 років 

Ще одна щаслива сім’я – Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв. Пара познайомилася у кіоску, де зірка купувала яблучний сік, а бізнесмен – воду. Тимур запитав, чи бачив десь Машу, на що телеведуча обурилася. Згодом між ними зав’язалися романтичні стосунки, а 2003 року пара одружилася.

За майже 17 років у закоханих народилося двоє спільних дітей – донька Нана та син Саша.

Оля та Вадим Полякові – 15 років 

Цього року популярна співачка Оля Полякова святкуватиме 16 річницю подружнього життя із чоловіком Вадимом. Їхнє кохання зародилося 2003 року. Тоді 19-річна співачка виступала на дні народження майбутнього чоловіка. Вадим, який був одружений, одразу закохався. Невдовзі чоловік розлучився з першою дружиною, і вже 2004 року пішов під вінець з Олею.

За рік на світ з’явилася перша донька Маша, а 2011 року у пари народилася Аліса.

Ірина Федишин та Віталій Човник – 13 років 

Співачка Ірина Федишин зустріла майбутнього чоловіка, будучи студенткою. Тоді Ірина писала свої пісні та їздила з ними на фестивалі. Так, на одному з концертів Федишин і познайомилася з Човником. Тоді Віталій працював музичним редактором у Івано-Франківську та запропонував виконавиці співпрацю. За пів року після початку стосунків чоловік освідчився Ірині під час вечері у ресторані. 2006 року закохані одружилися. Пара виховує двох синів.

Цього року подружжя святкуватиме 14 років спільного життя.

Ксенія та Євген Кошові – 12 років 

Популярний комік Євген Кошовий з першого погляду закохався у Ксенію. Артист знайшов номер телефону дівчини через знайомих. За чотири місяці Кошовий освідчився коханій. Весілля відбулося 7 липня 2007 року.

Щасливе подружжя виховує двох доньок – Варвару та Серафіму.

Сніжана та Сергій Бабкіни – 10 років

Ще одна романтична сім’я-рекордсмен – Сніжана та Сергій Бабкіни. Актори познайомилася під час роботи в “Театр 19” 2007 року. За два роки закохані таємно побралися. У зіркового подружжя двоє спільних дітей – донька Веселина та син Єлисей. Крім того, пара виховує сина Артура, від попередніх стосунків Сніжани.

27 березня зіркове подружжя святкуватиме 11 років спільного життя.

Юлія Саніна та Валерій Бебко – 8 років 

Фронтвумен та креативний продюсер гурту The Hardkiss познайомилися 2009 року. Тоді журналістка Юлія прийшла брати інтерв’ю у Валерія. За два роки після знайомства пара пішла під вінець. Цього ж року утворився популярний музичний гурт. Свої стосунки закохані приховували п’ять років. Артисти, які цього року святкуватимуть дев’яту річницю шлюбу, разом виховують чотирирічного сина Данила.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com