Двічі судимий: в соцмережах з’явилася інформація про винуватця ДТП під Києвом в якій загинули четверо членів однієї сім’ї (фото, відео)

13.07.2020, 10:33
78178

За кермом “Мерседеса”, який влетів у “Хюндай” на Старобухівській трасі, перебував громадянин України Антон Желеп 1981 року народження. Чоловік має дві судимості і 10 років тому відсидів за смертельну аварію, в якій загинула жінка.

Читайте також: На Львівщині в ДТП одночасно потрапили чотири авто: є жертви

Інформацію про винуватця трагедії опублікував “Київ оперативний”. У нього було дві судимості, пише УНІАН.

“У 2007 році судимий за ч. 2 ст. 345 КК України (“Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків”). Печерський суд дав йому 4 роки з випробувальним терміном у 2 роки.

У 2010 році за ч. 2 ст. 286 КК України (“Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження”). Васильківський суд закрив його на 3 роки і 6 місяців, ще й позбавив права водіння на 3 роки”, – йдеться в повідомленні.

У коментарях користувачі пишуть і про третій судимість Желепа. Вирок за статтею про умисне легке тілесне ушкодження набув чинності в серпні минулого року.

Зазначається, що у 2010 році чоловік влаштував ДТП, в якому загинула жінка.

Опубліковано також відео, судячи з усього зроблене з нагрудної камери поліцейського у 2018 році. На ньому чоловік конфліктує з оточуючими і б’є правоохоронця, після чого його затримують. Стверджується, що Желеп проживав на вулиці Тростянецькій у Києві, і за словами сусідів, постійно був фігурантом скандалів і конфліктів.

Нагадаємо, в результаті ДТП на Старообухівській трасі, яка сталася ввечері 12 липня, загинули четверо членів однієї сім’ї, які їхали в одному авто. Водій був п’яний. Чоловік працював на дачі у власника Mercedes. За 20 хвилин після ДТП автомобіль подали в розшук за викрадення. Машина виїхала на зустрічну смугу, перед цим зачепивши Mercedes Sprinter. Драгер водій легкового “Мерседеса” задув на 1,37 проміле, також були ознаки наркотичного сп’яніння.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com