Двоє українських військових підірвалися на міні біля Новотроїцького

13.11.2019, 10:50
51900

12 листопада, двое українських воєнних з 128 гірсько−штурмової бригади підірвалися на міні. Про це повідомила депутат “Європейської Солідарності” Ірина Геращенко  у Facebook.

Читайте також: У штабі ООС заявили про початок розмінування біля Петрівського

“Ну що, втомлені від війни “голуби миру”, які просто перестали стріляти десь посередині і обрали своїм ворогом опозицію, забувши й ім’я того, хто живе в Кремлі… Це − нове фото. Наших хлопців, з героїчної, елітної, крутої 128 гірсько−штурмової. Вчора двоє бійців, в тому числі командир, отримали важкі поранення. Підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Міна. Ворожа. Російських окупаційних військ . Поблизу Новотроіцька. В цей час слуги відновили торгівлю електроенергії і вугілля (вивезеного з окупованого Донбасу) з РФ. Треба миритися?..”, − написала вона.

Журналіст Юрій Бутусов у себе в Facebook уточнив, що поранено командира бригади Євгена Коростелева та молодшого сержанта.

“Полковник Коростелев в складі невеликої групи військовослужбовців прямував з одного опорного пункту в інший, пересувалися по передньому краю. Приблизно 16:00 під час руху пролунав вибух. В результаті підриву поранені були двоє − комбриг і молодший сержант, який його супроводжував . Євген знайшов сили подати знак, де він знаходиться, його винесли, евакуювали в найближчу міську лікарню “,− написав Бутусов.

За його словами, Коростелев отримав важкі поранення обох ніг, характер підриву вказує на мінно−вибухову травму.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com