Двоє студентів побили та підпалили трьох безхатченків, потерпілі померли

2.11.2018, 13:54
4862

У Павлограді Дніпропетровської області двоє студентів жорстоко побили трьох безхатченків. Всі троє постраждалих згодом померли.

Про це повідомляє місцеве видання Павлоград.dp.ua з посиланням на заступника головного лікаря лікарні №4 хірургії Іскендера Іскендерова.

Інцидент стався ще 14 жовтня. Студенти, яким по 18 і 19 років, увірвалися до будівлі на території колишньої медико-санітарної частини і почали бити трьох безхатченків. Після цього підпалили будівлю і поїхали геть на своїй машині. Постраждалих з вогню дістав випадковий перехожий.

Один з безхатченків помер від побоїв на місці, другий помер у лікарні Дніпра, куди його направили з Павлограда. У обох були важкі травми черепа і грудної клітини.

Третій безпритульний помер в ніч проти 30 жовтня. Лікарі діагностували у нього тупий удар живота, розрив селезінки та черепно-мозкову травму. Через деякий час чоловіка виписали, але він знову потрапив до лікарні з перитонітом. Його прооперували, але він помер.

Двоє нападників заарештовані без права внесення застави. Один з них навчається у Криворізькому центрі професійної освіти металургії та машинобудування, другий був студентом Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, він також є сином судді Юр’ївського районного суду. Втім, в університеті внутрішніх справ кажуть, що його відрахували на початку жовтня за систематичні порушення дисципліни і пропуски занять, передають ЛИЦА.

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com