Динамо розгромило Маріуполь і повернуло собі другу позицію в турнірній таблиці (відео голів)

24.11.2019, 20:15
53861

У неділю, 24 листопада, київське “Динамо” на НСК “Олімпійський” зустрічалося з “Маріуполем” в 15−му турі української Прем’єр−ліги. Команда Олексія Михайличенка здобула перемогу з рахунком 3:0. Повідомляє УНІАН.

Читайте також: Колишній гравець “Динамо” очолив український клуб

Динамівці повністю переграли суперника, про що свідчить підсумковий результат. У “Маріуполя” практично не було моментів для взяття воріт.

На 21−й хвилині передачу з флангу від Циганкова результативно замкнув Буяльський і відкрив рахунок у поєдинку. До перерви в обох учасників епізоду був шанс подвоїти перевагу “Динамо”, але Циганков пробив головою вище, а Буяльський не зумів переграти воротаря.

У другому таймі Сидорчук перевірив на міцність штангу потужним ударом. Лише наприкінці гри динамівці зуміли розвинути успіх. Спочатку Шепелєв прострілив в центр, а Циганков відправив м’яч у ствір воріт. Потім Сидорчук знайшов передачею Вербича, а словенець встановив остаточний рахунок. “Динамо” − “Маріуполь”  3:0

Голи: Буяльський, 21, Циганков, 77, Вербич, 82



“Динамо” набрало 30 очок і повернулося на другу сходинку в турнірній таблиці УПЛ, відстаючи від “Шахтаря” на 13 пунктів. “Маріуполь” має 17 пунктів і йде сьомим.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com