“Динамо” здобув блискучу перемогу над “Зорею” і вийшов на друге місце в УПЛ

13.06.2020, 20:14
75339

У центральному матчі 26-го туру Української Прем’єр-ліги “Зоря” в Запоріжжі приймала “Динамо”. Кияни здобули вольову перемогу з рахунком 3:1.

Читайте також: Футболістам столичного “Динамо” зменшили зарплати

Перша половина гри пройшла з мінімумом моментів і більше запам’яталася рішеннями арбітра. Микола Балакін скористався допомогою VAR, переглядаючи грубий підкат Томаша Кендзьори, але не став вилучати поляка, обмежившись жовтою карткою. У той же час епізод, коли м’яч влучив у руку Дениса Попова в штрафній “Динамо”, рефері проігнорував.

Початок другого тайму довелося відкласти через негоду, а коли матч поновився, “Зоря” зуміла вийти вперед. Артем Шабанов збив у штрафному Олександра Тимчіка, а Владлен Юрченко впевнено реалізував пенальті. Ще через п’ять хвилин Юрченко міг робити дубль, але “Динамо” врятувала поперечина. Переломити хід зустрічі “Динамо” вдалося після проведених замін. На 71-й хвилині швидку атаку киян після пасу Беньяміна Вербича завершив Віталій Буяльський. Півзахисник “Динамо” відзначився голом у третьому матчі поспіль. Ще через чотири хвилини кияни вийшли вперед – Володимир Шепелєв виграв боротьбу у суперника і вивів Карлоса де Пену під кутом на ворота. Уругваєць реалізував свій шанс, перегравши голкіпера. Слідом “Зоря” залишилася в меншості – Ловро Цвек ледве вийшов на заміну, як грубо зіграв проти Сергія Сидорчука та отримав червону картку після перегляду VAR. У компенсований час Віктор Циганков поставив крапку в матчі – півзахисник заробив штрафний і сам же його реалізував.

“Динамо” набрав 52 очки і вийшов на чисте друге місце в УПЛ. У “Зорі” залишилося 49 очок, луганчани йдуть третіми.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com