Директор школи заробляв на “працівниці”, яка давно виїхала за кордон

1.02.2019, 18:12
10120

Директор навчального закладу влаштував на роботу жінку, яка майже десять років тому виїхала з України, і отримував за неї зарплатню. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Тернопільської області.

Читайте також: Посадовець Держгеокадастру погорів на хабарі в 32,5 тисячі доларів

“Теребовлянською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження стосовно керівника навчального закладу, що підробив документи та отримував зарплатню за працівника, що лише числився на роботі”, – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, керівник закладу освіти, знаючи що місцева жителька ще у 2010 році покинула територію України та виїхала закордон, без її згоди працевлаштував у школі та видав відповідний наказ про прийняття на роботу.

“Упродовж 4 років щодо особи, яка перебувала за межами України, проставлялись відповідні відмітки у табелі обліку робочого часу та нараховувалася заробітна плата. Загалом керівником закладу привласнено понад 25 тисяч грн чужої зарплатні”, – зазначили у відомстві.

Триває досудове слідство за ч.1 ст. 191 КК України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com