Директора київського авіазаводу звільнили через знімок у російській формі (фото)

18.01.2020, 11:19
60182

Директора 410-го авіазаводу Укроборонпрому в Києві Олексія Попова звільнили з посади після того, як у мережі з’явилося його фото у російській військовій формі. Через скандал Попов позбувся роботи усього через 6 днів після призначення на посаду.

Читайте також: Бойовики на Сході 8 разів обстріляли українські позиції, поранено одного військового ЗСУ

Про це повідомив у фейсбуці український журналіст Юрій Бутусов.

Фото Попова у російській військовий формі було зроблене в 2015 році на авіаційній виставці МАКС-2015 у Московській області., написав журналіст.

“Фотографуватися у формі російських військових льотчиків під час війни – це ганебно і це просто образа свого народу, який веде війну проти російської агресії, і втратив тисячі життів своїх захисників”, – зазначив Бутусов.

Олексій Попов є сином власника Харківського машинобудівного заводу ФЕД Віктора Попова.

“Віктор Попов – справжній новатор, гадаю, унікальний і найуспішніший менеджер у нашій авіаційної промисловості. Його син Олексій – також інженер з хорошою освітою, і його призначення в січні на 410-й завод директором я сприйняв як позитивний сигнал”, – додав журналіст.

Він також попросив Попова прокоментувати ситуацію, “тому що минуть десятки років, а людина в формі окупанта ніколи не вважатиметься другом України і не заслужить поваги”.

“Людина носить військову форму тієї країни, яку вважає своєю батьківщиною. Під час війни в чужій формі ходять тільки зрадники своєї держави і свого народу”, – зазначив Бутусов.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com