Директора заводу концерну “Укроборонпром” впіймали на хабарі (фото)

23.02.2020, 15:15
64243

Співробітники військової прокуратури затримали на хабарі в 5 тис. доларів директора Шосткинського казенного заводу “Зірка”. Про це повідомляє пресслужба Військової прокуратури Центрального регіону.

Читайте також:  Зеленський припинив повноваження члена Наглядової ради Державного концерну “Укроборонпром” Юрія Вітренка

“21.02.2020 задокументовано факт одержання неправомірної вигоди в розмірі 5000 доларів США директором Казенного підприємства “Шосткинський казенний завод Зірка”, − зазначається у повідомленні.

Цю суму посадовець одержав за укладення договору зберігання майна та надалі – укладення договору оренди нежитлового приміщення, яке знаходиться на території заводу, що входить до складу ДК «Укроборонпром».

Читайте також: Ексчиновника “Укроборонпрому” взяли на хабарі у розмірі 2,5 мільйони (фото)

21.02.2020 хабарника затримано у порядку ст. 208 КПК України, неправомірну вигоду вилучено.

22.02.2020 затриманому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Того ж дня судом застосовано йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція ч. 3 ст. 368 ККУ передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com