Дитина заступилася за батька: у Білорусі ОМОН затримав 13-річну дівчинку (фото, відео)

4.10.2020, 22:58
85811

Сьогодні 4 жовтня у білоруському Гродно силовики жорстко затримали 13-річну дівчинку – розпилили їй в обличчя перцевий газ, заламали руки і потягли землею. Неповнолітню відвезли в районне управління внутрішніх справ, звідки її забрала матір. Щодо підлітка розпочато адміністративний процес.

Читайте також: У Мінську почалися затримання, центр міста оточили військові (фото, відео)

Портал TUT.BY опублікував у Twitter відео затримання, передає  OBOZREVATEL.

“Імовірно, на це відео потрапив момент затримання 13-річної дівчинки в Гродно. Її ведуть під руки, люди довкола кричать: “Відпустіть дитину”, – йдеться в підписі до ролика.

Зазначалося також, що неповнолітню затримали разом із батьком і розвезли в різні РУВС. Водночас дівчинку звідти забрала матір.

Зі свого боку начальник відділення інформації і громадських зв’язків УВС Гродненського облвиконкому Євген Дудко заявив, що затримання дитини пов’язано з поведінкою її батька. За словами силовика, той, нібито перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, “чинив непокору правоохоронцям, висловлювався нецензурними словами”.

Затримання ОМОНом підлітка в Гродно

“У цей час було зроблено попередження, але чоловік продовжував вести себе неадекватно, нахабно. Поряд стояла ця дівчина. Коли щодо чоловіка почали застосовувати фізичну силу, вона стала обливати співробітника органів із пляшки з колою. Дівчину разом із батьком було затримано й доставлено в РУВС, викликано матів. Щодо батька дівчинки і її самої розпочато адміністративний процес”, – цитує правоохоронця видання Onliner.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com