DZIDZIO вразив виконанням Гімну України з симфонічним оркестром

21.08.2020, 16:51
81989

Популярний виконавець DZIDZIO (Михайло Хома) виконав Гімн України з Молодіжним симфонічним оркестром і вразив користувачів мережі.

Читайте також: Дзідзьо виконуватиме гімн України перед матчами збірної на Євро-2020

Відео було опубліковано на YouTube-сторінці співака. У коментарях до нього багато українців відзначили, що спів DZIDZIO торкнувся їх до глибини душі.

Для мене велика честь виконувати Гімн України! Я вкладаю в це безмежну любов до своєї держави, щоб надихати українців у всьому світі на перемогу! Слава Україні!” – зазначив артист.

Користувачі мережі розхвалили DZIDZIO за професійний потужний вокал і за проникливе виконання гімну. Багато з них також похвалили його за громадянську позицію та патріотизм.

“Краще виконання і подача Гімну України! Заграв новими, свіжими і яскравими фарбами”, – відзначили коментатори.

“Звучить дуже проникливо, душевно, без відразливого холодного офіціозу. Приємний тембр голосу. Ось такий гімн треба включати в Україні на заходах”, – додали інші.

Відзначимо, вперше перед широкою публікою Михайло Хома виконав Гімн України на стадіоні “Металіст” в Харкові перед футбольним матчем “Україна-Литва” в жовтні 2019 року. Тоді його виступ викликав бурхливу реакцію серед українців.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com