Екс−депутатка Чорновол перелізла через паркан із колючим дротом, аби потрапити на територію ДБР (відео)

29.01.2020, 10:11
61266

Екс−депутатка Верхвоної Ради VII скликання Тетяна Чорновол на пресконференцію першого заступника директора ДБР Олександра Бабікова потрапила не через вхід, як усі нормальні люди, а через паркан. До того, ж цей паркан охороняли та його обгороджено колючим дротом. Відповідне відео опублікували в мережі, пише 24 канал.

Читайте також: Тетяна Чорновол у червоній сукні та з автоматом записала чергове звернення до українців (відео)

Під час брифінгу першого заступника голови ДБР Олександра Бабікова розгорівся скандал – його охорона вивела з зали екснардепку Тетяну Чорновол. Перед цим речниця Бюро заявила, що в приміщені перебувають неакредитовані учасники заходу.

У коментарі 24 каналу у пресслужбі ДБР підтвердили, що Тетяна Чорновол не отримувала акредитацію, та, швидше за все, потрапила до зали з чорного ходу, перелізши через паркан.

Згодом у відомстві щодо Чорновол розпочали досудове розслідування за фактом імовірного порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства. Також у Бюро наголошують, що дії Чорновол супроводжувалось особливою зухвалістю, а саме вона чинила опір представникові влади, який припиняв її хуліганські дії. Якщо її вину доведуть, їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років. Наразі тривають першочергові слідчі дії.

Читайте також: Звіробій нецензурно вилаяла Зеленського та поставила умову: деталі

Крім того, ДБР оприлюднило запис із камер спостереження, як саме Чорновол перелазила через паркан. У Бюро кажуть,що це сталося приблизно в 11:00 28 січня. Цікаво, що територія ДБР охороняється та її обгороджено колючим дротом.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com