Екс-нардепа “Блоку Петра Порошенка” затримали на шахрайстві (відео)

14.01.2022, 13:32
109187

За процесуального керівництва прокурорів Офісу генерального прокурора викрито та затримано народного депутата України VIII скликання під час одержання шляхом шахрайства 17 тис. доларів.

Читайте також: Дружину скандального Гогілашвілі офіційно працевлаштували в ОП

Про це повідомила прес-служба Офісу генерального прокурора.

За інформацією джерела УНІАН у правоохоронних органах, йдеться про екс-нардепа Андрія Немировського, який з 12 квітня 2016 року був у фракції “Блок Петра Порошенка “Солідарність”.

Як вважає слідство, колишній народний обранець, який зараз є позаштатним радником т.в.о. голови Державної екологічної інспекції України, шляхом обману заволодів коштами директора підприємства. За 17 тис. доларів США він обіцяв начебто сприяти у розв’язанні питання про видачу висновку оцінки впливу на довкілля Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України.

Правоохоронці затримали його під час передачі другої частини грошових коштів в сумі 15 тис. доларів США. Зараз тривають невідкладні слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Водночас у ДБР зазначили, що попередня кваліфікація: шахрайство, вчинене у великих розмірах (ч. 3 ст. 190 КК України). Перевіряється причетність до злочину службових осіб Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів та Державної екологічної інспекції.

Фото gp.gov.ua

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com