Екс-перша леді Гондурасу потрапила за ґрати на 58 років

5.09.2019, 22:52
40635

Екс-перша леді  Гондурасу Роза Олена Бонілья отримала 58 років позбавлення волі через доказ звинувачень у шахрайстві та неправомірного присвоєння коштів. Про це стало відомо завдяки повідомленням представника вищого суду Гондурасу, пише портал “Політека“.

“Колишня перша леді Роза Олена Бонілья була засуджена до 58 років тюремного ув’язнення за злочини, пов’язані з неправомірним отриманням коштів та шахрайством”, − заявив прес−секретар Верховного суду Карлос Сільва.

Адвокат підсудної  заперечує провину своєї клієнтки і заявляє про намір подати апеляцію до Верховного суду країни. 52−річна Бонілья, дружина екс−президента Порфіріо Лобо, перебуває під вартою з лютого 2018 року.

Згідно з розслідуванням, проведеним офісом генерального прокурора та підрозділом Організації американських держав, Бонілья неправомірно використала кошти в еквіваленті 779 тис. доларів США в період між 2010 і 2014 роками, які надійшли з міжнародних пожертвувань і державних коштів, і які повинні були використовуватися для соціальних програм.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com