Екс-президент України Віктор Янукович знову став батьком

14.02.2020, 19:16
63258

Екс−президент України Віктор Янукович знову став батьком. Коханка колишнього президента України Любов Полєжай, яка проживає з ним в Росії, народила дитину. Як виявилось, це сталося приблизно півтора−два роки тому, але пара цю новину ретельно приховувала. Про це повідомляє РБК−Україна з посиланнями на  на сторвнкум у Telegram журналістки Соні Кошкіної. Малюка назвали Григорій.

Читайте також: Воротар Барселони Штеген став батьком

“І про кохання. Віктора Федоровича Януковича можна вітати. Молодий батько. Власне, вже більше півтора років − ближче до двох. Син Григорій. Від молодої дружини Люби”, − написала Кошкіна.

Зазначимо, що у втікача екс−президента України Януковича вже є два сини − Олександр і Віктор, але один з них нібито потонув на озері Байкал, коли його машина пішла під лід.

Зазначимо, що Віктору Януковичу на сьогоднішній момент 69 років, його обраниці Любов Полєжай − 45 років. Вони проживають в курортному селищі в Сочі. Раніше, коли Янукович був одружений, Полежай працювала в його родині куховаркою. Саме з нею він втік у Росію у 2013 році.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com