Екс-регіонала, причетного до загибелі 10 бійців спецпризначення, засудили до 8 років в’язниці

17.05.2019, 20:33
25354

Куйбишевський районний суд Запорізької області засудив до 8 років позбавлення волі екс-регіонала Миколу Бутрименка, причетного до загибелі 10 бійців спецпризначення під час АТО в липні 2014 року.

Читайте також: Суд хоче заборонити Порошенку, Гройсману, Парубію та іншим виїжджати за кордон

Про це повідомляє “УНН” із посиланням на дані суду.

“16 травня 2019 року Куйбишевським районним судом Запорізької області було розглянуто кримінальне провадження за обвинуваченням громадянина Б. у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 3 ст. 258 (“Терористичний акт”), ч. 2 ст. 258-5 (“Фінансування тероризму”) КК України, і винесено вирок, за яким громадянина Б. визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 2 ст. 258-5 КК України, і призначено покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 8 років із позбавленням права обіймати керівні посади з організаційно-розпорядчими функціями та здійснювати фінансово-господарську діяльність на строк два роки і з конфіскацією майна”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за ч. 3 ст. 258 КК України обвинуваченого виправдано у зв’язку з тим, що органом обвинувачення в суді не доведено його участь у вчиненні терористичного акту.

Однак Бутрименка таки засуджено – за статтею про фінансування тероризму він отримав вісім років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com