Екс-учасник “Холостячки 2” назвав фіналістів шоу

25.10.2021, 21:01
103788

Екс-учасник другого сезону романтичного реаліті “Холостячка” Ігор Присяжнюк в інтерв’ю “РБК-Україна” розповів не тільки про своє ставлення до головної героїні Злати Огнєвіч, а й про те, кого бачить у фіналі шоу.

Читайте також: Не пройшов детектор брехні: Злата Огнєвіч раптово попрощалася з учасником на шоу “Холостячка-2”

За словами Ігоря, він давно хотів познайомитися зі Златою, бо вона здалася йому досить цікавою дівчиною. Тому він прийшов на проект, але покинув його після другого випуску.

“Звичайно, я звертав увагу на Злату і раніше, ще до проекту. Стежив за творчістю, але завжди хотілося познайомитися ближче”, – сказав Ігор.

Відзначимо, на проекті “Холостячка” стало відомо, що Ігор вже не перший раз шукав своє кохання саме на телебаченні. Це дало привід Златі задуматися.

“Я дійсно вірю, що на таких реаліті є шанс знайти своє кохання. А що стосується участі в різних проектах… Кожен проект унікальний по-своєму, так чому б не використати свій шанс?”,- додав Ігор.

Також він сказав, що у фіналі бачить двох претендентів на серце “Холостячки” – Романа Свечкоренка та Дмитра Шевченка. Відзначимо, що в останньому випуску шоу Злата відправила додому Романа, але сказала, що чекатиме на нього на проекті, коли він офіційно розлучиться зі своєю дружиною.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com