Екс-ВіаГра візьме участь у новому сезоні “Танці з зірками” (фото, відео)

17.07.2020, 16:51
78658

Ще однією учасницею нового сезону Танців з зірками стане спекотна екс-“ВІА Гра” Надія Мейхер, яка стояла біля витоків самої “гарячої” жіночої поп-групи.

Читайте також: Олег Винник стане учасником шоу “Танці з зірками”

Співачка і телеведуча прийняла виклик Олега Винника, па якого українці зможуть оцінити вже цієї осені. Так в Instagram з’явився промо-ролик з Надією Мейхер в рамках челлендж #танціззіркамиchallenge.

“Я мріяла взяти участь у Танцях з зірками вже давно, і на це було 3 причини. Ще навчаючись у школі, я хотіла стати танцівницею і впевнено до цього йшла: виступала в колективах народних танців і мріяла своє життя присвятити саме цьому”, – розповіла співачка про ще один свій талант.

38-річна Мейхер каже, що у 18 років (2000 рік) вона стала учасницею “ВІА Гри” і тоді з мріями про танці довелося покінчити.

Спекотна екс-ВІА Гра візьме участь у "Танцях з зірками": мріяла давно

Цікаво, що у 2006 році Надія вже брала участь у проєкті. Це був перший сезон, в якому переміг нинішній президент Володимир Зеленський у парі з Оленою Шоптенко.

“Я знаю, що тоді не розкрилася і не сказала все, що хотіла. Мені просто не вистачило часу на проєкті, і я була іншою. Був інший життєвий досвід, було менше емоційної палітри і внутрішньої глибини. Зараз мені стільки всього хочеться розповісти. Внутрішня недомовленість – це друга причина, чому я мріяла взяти участь у шоу цього року. Третя причина – я артист, який зі сцени хоче донести до глядача свій життєвий досвід, цінності, які сформувалися, емоційну глибину”, – поділилася Надія.

Цікаво, що виклик Надя передала ще одній гарячій співачці з екс-“ВІА Гри” – Санті Дімопулос. Чи відповість вона, ми дізнаємося за кілька днів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com