Ексдепутат Держдуми: Путін найближчим часом втратить Херсон

26.10.2022, 07:29
129813

Фюрер Путін найближчим часом втратить Херсон. Однак все одно продовжить обстрілювати в Україні енергетичні об’єкти та шантажувати світ ядерною кнопкою.

Читайте також: Україна повернула тіла 25 героїв-захисників

Про це в інтерв’ю “Радіо НВ” повідомив російський опозиціонер та колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов.

За його словами, втрата російськими окупантами Херсона – це очевидна подія. Це розуміє навіть новий командуючий військами РФ в Україні Суровікін. Його ж призначили для того, щоб відвести критику після втрати Херсона від міністра оборони Сергія Шойгу.

“Зараз є професійний генерал, але він новий для суспільства, ще не встиг нічого зробити, він тільки призначений. Тому здача Херсона — це боляче, але є також певна гра по піару. Усі розуміють, що на війні все погано. Вони продовжуватимуть те, що почали робити зараз: нищити українську енергетичну інфраструктуру та намагатимуться створити тиск з боку пересічних громадян України на власну владу, щоб Володимир Зеленський почав розмовляти з Путіним і прагнув перемир’я. І також вони продовжуватимуть шантаж Заходу щодо ядерної зброї з тією ж метою: щоб Захід чинив тиск на Зеленського для початку переговорів. Я вважаю, що це основна надія”, – розповів Пономарьов.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com