Ексголова управління тюремної служби Росії Свирідов застрелився прямо у залі суду, – ЗМІ

12.02.2020, 14:33
62937

Колишній голова управління Федеральної служби Росії з виконання покарань Віктор Свирідов скоїв суїцид просто у залі суду. Поки що є інформація про спробу самогубства, але його адвокат заявив, що “найімовірніше, він помер”.

Читайте також: Всесвітньо відома діджей скоїла страшне самогубство через кохання (фото)

Інцидент трапився після рішення суду щодо взяття під варту Свирідова у справі про вимагання, пише “РБК“.

Адвокат колишнього очільника тюремної служби Григорій Іванющев підтвердив інформацію про суїцид, наголосивши, що Свирідов “найімовірніше, помер”.

Його звинувачували у вимаганні 10 мільйонів у колишнього заступника голови ФСВП Олександра Сапожнікова. Він здійснив самогубство після оголошення судом рішення про взяття під варту. До цього він був під підпискою про невиїзд. За статтею, за якою його звинувачували, Свирідову загрожувало до 3 років за ґратами.

У Федеральній службі судових приставів Росії повідомили, що здійснюють перевірку усіх деталей та інформації, пов’язаної з цим інцидентом.

Видання Bash.news також зазначає, що суїцид Свирідов скоїв, вистреливши собі у голову. Мовляв, він схопився за пістолет одразу після оголошення рішення суду. Як йому вдалося пронести пістолет на засідання суду – поки не відомо.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com