Ексміністра МЗС затримали за підозрою у вбивстві

25.03.2020, 14:33
67512

Колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару затримали за підозрою у вбивстві. Про це повідомляє заступник голови МВС Антон Геращенко у своєму фейсбуці. Йому невдовзі оберуть запобіжний захід.

Читайте також: МЗС почало вивозити своїх громадян з Єгипту

“Кожара та його дружина відпочатку і досі стверджують, що Сергій Старицький покінчив життя самогубством. Слідчі та прокурори перевірили обставини загибелі колишнього директора телеканалу Інтер і прийшли до висновку, що він не міг сам себе застрелити”, – пише Геращенко.

Як відомо,  21 лютого у маєтку міністра закордонних справ в уряді Миколи Азарова Леоніда Кожари, знайшли тіло бізнесмена Сергія Старицького. 22 лютого національна поліція за погодженням із прокуратурою

Поліція перекваліфікувала справу про смерть бізнесмена в маєтку Кожари на умисне вбивство
перекваліфікувала розпочате кримінальне провадження за фактом загибелі чоловіка в селі Чайки Києва-Святошинського району з самогубства на умисне вбивство.

Кожара мав право на зброю, яку було виявлено на місці загибелі Старицького, однак вона мала зберігатися у сейфі. Експертиза мала показати, чи це було вбивство, чи самогубство. 25 лютого Старицького поховали.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com