Експерт назвав цілі ураження російських об’єктів ЗСУ

10.09.2023, 10:35
146460

Військово-політичний аналітик Дмитро Снєгирьов прокоментував останні удари по російських заводах. Навіть часткове зупинення роботи обʼєктів, які атакуються, завдасть серйозних незручностей окупантам.

Читайте також: ГУР має список стратегічних об’єктів Росії, які підлягають знищенню – Скібіцький

“Якщо виводиться з робочого стану одна зі складових виробничого ланцюга, то, відповідно, у росіян виникають колосальні проблеми. Подивімося, куди наносяться основні удари: по заводу мікроелектроніки в Брянську, по заводу мікроелектроніки і мікрочіпів у Люберцях, аналогічна ситуація”, – пояснив він в ефірі телеканалу FREEДОМ.

Він зауважив, що українська сторона зосереджує точкові удари саме по тих обʼєктах, часткове зупинення яких значно погіршить роботу військово-промислового комплексу російських загарбників. Експерт наголосив, що цілі не обираються випадково.

“Очевидно, вирішили мінімізувати можливість імпортозаміщення російським ВПК, враховуючи економічні санкції як персональні, так і секторальні.  Тому вибір завдання удару по об’єктах не випадковий. Згадаймо успішну атаку на завод у Сергієвому Посаді, який аналогічно був задіяний у системі виробництва високоточного озброєння”, – резюмував Снєгирьов.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com