Експерт озвучив ймовірні сценарії державного перевороту у Росії

14.05.2023, 20:36
140539

На думку експерта, все більше підстав вважати, що є група людей у вищому ешелоні влади, яка хоче прибрати Шойгу та Пригожина.

Читайте також: Пригожин прогнозує солдатські бунти в Росії

Російський диктатор Володимир Путін попри численні погрози ватажка “ПВК Вагнер” Євгена Пригожина не поспішить із відповіддю. Зокрема, це свідчить про гостру боротьбу між різними угрупованнями в радянській владі за контроль над українською армією. Таку думку висловив військово-політичний експерт Юрій Федоров в ефірі “Фейгін Live”.

На думку експерта, все більше підстав вважати, що є група людей у вищому ешелоні влади, яка хоче прибрати Шойгу, Пригожина і поставить під свій контроль збройні сили. Причому не всі збройні сили, а деякі спецпідрозділи, бригади спецпризначення, що підкоряються військовій розвідці.

“Якщо спробувати зіставити те, що відбувається сьогодні, з тим, що відбуватиметься після відходу Путіна, добровільного чи ні, армія – це величезний і дуже різнорідний організм. Політичне та силове значення мають не гарнізони, розкидані по всій країні, а 8 бригад спецпризначення ГРУ. Це приблизно 10 тисяч осіб, професійних диверсантів, які можуть у разі “часу Ч” зіграти важливу роль у контролі над ключовими центрами політичної влади в країні.”,  – зазначає Федоров.

Він додає, щоб контролювати 10-15 об’єктів у Москві: мости, банки, дороги, телефонні станції – досить 2-3 бригад.”Все залежить від того, хто перший завдасть удару. У Москві є безліч оперативників ФСТ, є дивізія особливого призначення імені Дзержинського, є Софринська бригада. Хто вистрілить першим, той переміг”, – резюмує Федоров.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com