Експерт розповів про “шмурдяк” на АЗС, який продають українцям

22.01.2023, 13:24
134585

За словами експерта, у 2022-му році виробникам пального не вистачало октанопідвищуючих компонентів.

Восени 2022-го року експерт паливного ринку та директор ТОВ “Консалтингова група А-95” Сергій Куюн повідомляв, що в Україні продають “шмурдяк” на АЗС, – пише  УНІАН.

Читайте також: “Весь світ вступив в епоху дефіциту”: експерт розповів, що Європа надаватиме Україні пальне за залишковим принципом

Тож він пояснив, чи є зараз неякісне пальне на заправках. Експерт каже, що виробники пального низької якості досі працюють. Та він наразі не чує “особливих” нарікань з боку учасників ринку:

“Якщо була б біда-біда, що ось там хтось зупинився, хтось ще щось, – ні. Воно десь існує, але, можливо, підтягнули якось якість, більше налагодили постачання”.

За словами Куюна, у 2022-му році виробникам пального не вистачало октанопідвищуючих компонентів до того, щоб якось цей бензин виводити на якість. Звідти й нарікання.

Тож, щоб не втратити клієнтів, вони змушені підвищувати якість. “Вона, можливо, не Євро-5 , але в нас багато машин і не потребують Євро-5, особливо зі старих машин. Тому не можу сказати, що в нас якась катастрофа із цим”, – підсумував експерт.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com