Експерт розповів, скільки безпілотників Іран передав Росії та чи допоможуть вони їй у війні

31.08.2022, 19:31
126666

Військовий експерт Олег Жданов розповів, скільки безпілотників передав Іран Росії та чи допоможуть вони країні-агресорці у війні проти України.

Читайте також: Експерт розповів, де окупанти розміщують найбільші запаси своєї техніки на півдні

Про це він повідомив в інтерв’ю ТСН.ua 31 серпня.

“Я думаю, якщо воно і принесе користь, то незначну. По-перше, там йшлося про сотні, а виявилося, що десятки. На порядок менше. По, друге, як пише американська преса, Іран передав три види безпілотників: два розвідувально-ударних і один “Камікадзе”. А напередодні перед цим з’явилося відео, де знімають показові стрільби з безпілотника “Камікадзе”. Вочевидь, росіяни або не знають, або просто не звернули на це увагу, що цифровий відеозапис можна зробити розкадровку. Так от, на розкадровці чітко видно, що об’єкт по якому поцілили, підривається раніше, ніж у нього влучає безпілотник. Отака от показуха в ліпших традиціях Радянського Союзу, які перекочували до РФ”, – розповів Жданов.

Водночас він додав, що ці іранські безпілотники мають технічні несправності, оскільки є копіями.

“І так, дійсно, є проблеми, оскільки це неоригінальні апарати, а усі мікросхеми були скопійовані. Вони це робили методом наукового тику, спроб та помилок. Тому є технічні проблеми. І зараз російські оператори будуть тільки навчатися ними керувати. Далі подивимося, скільки Іран передасть ще і чи взагалі передасть, бо офіційний Іран заявляв, що не буде цього робити напередодні підписання нової ядерної угоди зі США. А, можливо, буде передавати. Тоді будемо чекати результатів на полі бою, коли вони з’являться”, – додав експерт.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com