Експерт розповів, як виробники фальсифікують ковбасу

21.01.2019, 17:50
8414

Виробники варених ковбас і сосисок замінюють м’ясо в їх складі соєю та іншими компонентами, які не впливають на смак виробів.

Читайте також: У приватній клініці у Києві дитині вкололи контрабандну вакцину

Про це повідомив голова Правління “Науково-дослідного Центру Незалежних Споживчих Експертиз ТЕСТ” Валентин Безрукий, пише УНН.

“Щоб здешевити продукт, виробник штучно збільшує м’ясну масу за рахунок нашпигування тієї ж соєю”, – зазначив експерт.

За його словами, технологія виробництва вареної ковбаси і сосисок дозволяє зробити досить смачний продукт з “не самих хороших” інгредієнтів.

При цьому він пояснив, що чим складніше продукт і чим більше в його складі компонентів, тим легше його фальсифікувати. Наприклад, більш висококласне м’ясо замінити більш нізкоклассним або взагалі – м’ясом іншої тварини. Крім того, більш доцільно для виробника фальсифікувати ті продукти, у яких компоненти дорожчі, проте які користуються щоденним попитом.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com