Експерти назвали 7 причин, чому секс перестає приносити задоволення

22.09.2021, 23:18
101542

Бувають ситуації, коли секс, спочатку задуманий як чудовий спосіб приємно провести час з коханою людиною, перетворюється на “подружній обов’язок”.

Читайте також: Сексуальні фантазії здорові і нездорові: сексолог розповів, у чому відмінність

Цьому можуть “сприяти” кілька моментів. Пропонуємо ознайомитися з ними і постаратися не робити так, щоб це приємне заняття перетворилося на рутину, пише Men’s Health.

Дефіцит поцілунків

Багато жінок вважають, що шлюб приречений, якщо пара практично перестає цілуватися. Часто у деяких чоловіків є звичка, вирушаючи або повертаючись з роботи, цілувати своїх жінок у лоб. Краще цілувати свою кохану в губи, куточок рота, шию, ямочку під ключицею… А практика поцілунків в лоб – це перший крок до смутного сексу раз на квартал, а то і рідше.

Самостійне роздягання

Закохані, охоплені непідробною пристрастю один до одного, зазвичай зривають одяг з партнера або, навпаки, навмисно затягують процедуру позбавлення від спідньої білизни, перетворюючи її на еротичний перформанс.

Натомість пари “зі стажем” вважають цей процес безглуздим. Мовляв, потрібно просто роздягнутися та бути готовими до процесу, але так робити не варто.

Асексуальна атмосфера

Потурбуйтеся про те, щоб у спальні, або куди б вас не занесло у пориві пристрасті, була доволі романтична атмосфера. Інакше у вас будуть низькі шанси розслабитися й отримувати задоволення.

Місце, де ви займатиметеся сексом, повинне надихати, а не позбавляти бажання.

Сторонні аромати

У спільному житті можливе все: і часникові грінки на вечерю, і гострі крильця, і цибулевий суп, і навіть пиво з віскі на десерт. І якщо у випадку з новою знайомою само собою зрозуміло, що треба почистити зуби, пожувати жуйку і для вірності скропити ротову порожнину освіжувачем, то в ситуації з постійною партнеркою подібні процедури починають здаватися необов’язковими.

Тиша

Так, є сусіди, з якими зранку напевно доведеться їхати в одному ліфті. Так, є діти, чию ніжну психіку може травмувати хижий рик, що доноситься з батьківської спальні. Так, є тещі, свекрухи, внучаті племінники та зведені брати, які сплять за стінкою. Але варто також розуміти, що тиша – справжній ворог хорошого сексу!

Відсутність компліментів

Чоловікам навіть дивно говорити своїй половині “Шикарно виглядаєш!”, “Відмінний біфштекс!” і “Це було неймовірно!”, але це необхідно. Варто потурбуватися про те, щоб у вашому житті були компліменти й вони не зникали лише тому, що вам здається, що ваша кохана і так усе розуміє.

Побутові розмови 

Фінал сексу – те, що запам’ятовується найкраще. Але він дуже часто виходить змазаним у тих, хто не перший рік ділить одне ліжко. Якщо простирадла ще не охололи, а ви вже почали обговорювати, чи не пора обновити шпалери, на яку дату краще записати дитину до стоматолога, то не сумнівайтеся: запам’ятаються саме шпалери та візит до стоматолога, а не те, що відбувалося до цього.

Зазначимо, народження дитини – важлива і щаслива подія в житті. Але разом з радістю й безмежною любов’ю вона приносить і деякі проблеми в сексі, з якими пара раніше не стикалася.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com