Експерти спрогнозували, що буде з курсом долара після послаблення карантину

10.05.2020, 22:13
72012

Член Економічного дискусійного клубу Олег Пендзин, керівник відділу аналітики ГК Forex club Андрій Шевчишин і президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко прогнозує, що курс долара в Україні після пом’якшення карантину буде залишатися стабільним весь наступний тиждень.

Читайте також: Стало відомо коли відновлять авіарейси з України

Про це він розповів виданню “Сегодня”, пише УНІАН.

“І фінансові аналітики, і підприємці чекали більшого ослаблення карантину, насамперед – змін у роботі пасажирського транспорту, але цього не сталося. Немає транспорту – немає клієнтів, покупців. А товарів і так достатньо, у тому числі критичного імпорту, такого як паливо. Тому на наступному неповному робочому тижні стабільність на міжбанківському ринку навряд чи буде порушена”, – прокоментував Охріменко.

Експерт Олег Пендзин дотримується подібної думки: “Якісь значні зміни курсу можливі тільки після повної відміни карантину, яку уряд має намір розпочати з 22 травня, тому я не чекаю змін курсу наступного тижня”, – зазначив експерт.

Андрій Шевчишин, навпаки, очікує невеликих змін вже після свят. Це пов’язано з тим, що значна частина бізнесу отримає з 11 травня можливість працювати.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com