Експосадовець “Миколаївобленерго” пропонував голові ФДМ Сенниченку 100 тисяч доларів за посаду (фото)

8.12.2020, 18:24
91098

Викрито колишнього посадовця АТ “Миколаївобленерго” на пропозиції та наданні голові Фонду державного майна України хабара за призначення на посаду голови правління акціонерного товариства.

Читайте також: Обслуговували спонсорів бойовиків “ЛДНР”: в Одесі викрили мережу call-центрів (фото)

Про це повідомляється в офіційному каналі НАБУ в Telegram.

“… викрито колишнього посадовця АТ “Миколаївобленерго” (70% акцій належать державі) на пропозиції та наданні голові Фонду державного майна України неправомірної вигоди. Так, в рамках досудового розслідування встановлено, що колишній посадовець “Миколаївобленерго” запропонував голові ФДМУ 100 тис. дол. за призначення на посаду голови правління акціонерного товариства. При чому 50 тис. доларів експосадовець обіцяв “сплатити” одразу, іншу частину коштів –вже після призначення на посаду”,  – йдеться в повідомленні.

Крім того, вказана особа обіцяла щомісячно надавати голові Фонду держмайна 200 тис. дол. неправомірної вигоди як частину “тіньового” прибутку, отриманого завдяки своїй посаді.

Повідомляється, що чоловіка було викрито на “гарячому” під час надання першої частини неправомірної вигоди у 50 тис. дол.

“Наразі його затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру”, – зазначається в повідомленні.

Хабар голові ФДМ: Сенниченку знову давали хабар « Відео | Мобільна версія | Цензор.НЕТГолову ФДМУ намагалися підкупити втретєНАБУ та САП викрили підкуп голови ФДМУ на тисячі доларів США | Рубрика

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com