Ексрадник Порошенка Бірюков вибачився перед військовими, яких назвав “виродками”

18.02.2020, 10:30
63630

Колишній радник Петра Порошенка Юрій Бірюков вибачився перед військовими, які голосували за Володимира Зеленського, за те, що назвав їх “виродками”. Про це він написав у Facebook.

Читайте також: “Ушл*пкам тут п*здець”: в Україні слідчий ДБР обізвав українських воїнів (фото)

“Зробив дурість на емоціях, не вважаючи свої власні думки істиною в останній інстанції. Реально сам відчував дискомфорт практично відразу ж. Щиро перепрошую з приводу власної дурості…”, – написав Бірюков.

У суботу Юрій Бірюков різко розкритикував ідею спільного патрулювання на Донбасі бійцями ЗСУ та бойовиками.

“Хочеться побажати кожному виродку зі складу ЗСУ, який минулої весни проголосував за Зеленського, вічно бути у спільному патрулюванні з сепарами”, – написав він у Facebook, але пізніше видалив цей допис.

Користувачі соцмереж розкритикували Юрія Бірюкова за допис, а голова фракції “Слуга народу” Олександр Корнієнко закликав посилити відповідальність за образу військових.

Що це за спільне патрулювання?

15 грудня під час виступу на Мюнхенській конференції з безпеки Володимир Зеленський припустив можливість спільного патрулювання державного кордону.

“Думаю, що у нас є можливість дотиснути, щоб там були як українці, так і представники тимчасово окупованих територій, так і ОБСЄ”, – заявив він.

Він зазначив, що спільний контроль кордону дозволить провести місцеві вибори в непідконтрольних уряду районах Донбасу вже у жовтні 2020 року.

Зеленський додав, що без присутності українських військових на кордоні виборів в цих районах не буде.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com