Ектор Хіменес-Браво отримав особливу відзнаку від Валерія Залужного (фото)

15.07.2023, 21:33
143752

Колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво похизувався особливою нагородою від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Читайте також: У Джонні Деппа вперше прокоментували його скандальне звернення до росіян та візит до РФ

На своїй сторінці в Instagram кулінар поділився світлинами, на яких показав почесний нагрудний знак. Нагороду від Збройних сил Ектор отримав за сприяння українському війську під час війни.

У підписі до фото Хіменес-Браво поділився своїми переживаннями після отримання відзнаки та подякував своїх близьким і шанувальникам за підтримку.

“О Боже, трясуться руки! Отримав нагороду “За сприяння війську” від Валерія Залужного. Це велика честь.. величезна
Це все завдяки вам… Це все ваші цілодобові донати, великі та маленькі, але такі важливі! Ваші репости та заклики! Ваша підтримка, кожне слово, що є в мене в діректі, не на все я можу відповісти… Але прямо зараз відповім за один раз — дякую! У вас велике серце, бо ви українці! Це все завдяки моїм командам та партнерам! Ви з першого дня зі мною, ви — великі люди! І ще багато людей і команд за кадром, які щодня роблять роботу задля перемоги! Дякую що ви зі мною… я буду далі працювати, далі стояти в строю…. Дякую, що довірилися мені Мене розпирають емоції, просто немає слів, яка це честь…”, – написав Ектор.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com