Елітні авто і фігурки фламінго: журналісти описали розкішне життя коханки Путіна Кабаєвої у Швейцарії

12.03.2022, 16:00
114298

Ексгімнастка, коханка президента Росії Володимира Путіна – Аліна Кабаєва зараз перебуває у Швейцарії, більше того, живе вона там розкішним життям. Жінка з 4 дітьми від голови Кремля мешкає у приватному та дуже захищеному шале на березі озера Лугано.

Читайте також: Білорусь перекидає війська на кордон України, каже про “ротацію”

Про це пише The Mirror.

Видання зазначає, що Кабаєва ні в чому собі не відмовляє, поки Путін змушує Україну “проходити через пекло”. Журналісти видання також з’ясували певні деталі народження дітей президента РФ.

У статті йдеться, що неподалік від озера Лугано розташовані чимало приватних 4-поверхових будинків, проживання в яких можуть собі дозволити тільки заможні люди. За даними журналістів, у місцевості, де оселилася Кабаєва з дітьми після початку вторгнення Росії до України, переважають дорогі ресторани, аптеки, банки, брендові магазини, елітні лікарні та вулички.

За інформацією місцевого телеканалу, саме в одній з таких VIP-клінік під назвою Clinicа Sant’Anna у 2015 році коханка Путіна народила дівчат-близнючок. Батько був присутній на пологах, тож коханцям довелося винайняти дві палати – для себе з немовлятами та для охоронців.

“Купаючись у теплих весняних сонячних променях цього тижня, контраст між спокоєм Sant’Anna та пологовим будинком, який розбомбили російські війська в Маріуполі, не може бути більш різким”, – йдеться у статті The Mirror.

Поблизу розкішного швейцарського пологового будинку – улюбленого місця для пологів заможних росіян – і на сьогодні припарковані елітні автомобілі та виблискують фігурки фламінго.

“До пандемії коронавірусу часто ходили чутки про те, що коханка Путіна перебуває в місті. Відомо, що вони часто зустрічаються тут, але кожен, хто їх знає, присягнув зберігати таємницю“, ­– розповіло джерело видання поблизу італійського кордону.

“Поки Росія розпадається через санкції, це ідеальне місце для Путіна, щоб відправити Аліну та їхніх дітей”, – додало джерело.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com