Епатажна МARUV стала учасницею “Танців з зірками”

31.07.2019, 19:33
35338

Cьогодні стали відомі імена нових учасників “Танців з зірками”.

Читайте також: MARUV виступила на ювілеї одіозного російського продюсера (відео)

Ними стали новий темпераментний та гарячий ведучий “Одруження наосліп” Даніель Салем, який є засновником та співвласником кількох закладів, і епатажна співачка MARUV.

Спершу #танціззіркамиchallenge від магічного дискоболу прийняв Даніель, який у своєму відео заінтригував прихильників, хто з українських артистів може стати наступним. У думках ведучого промайнули образи співачок, що танцюють.

 

View this post on Instagram

 

Темпераментний ведучий проекту Одруження наосліп Даніель Салем @daniel_jihad_salem приймає #танціззіркамиchallenge і вже готується до свого танцювального дебюту в шоу ? Чарівний дискобол прямує далі – до яскравої співачки Наді Дорофєєвої та епатажної артистки MARUV. Можливо, @nadyadorofeeva повернеться на проект ще раз, аби здобути перемогу? І чи погодиться @maruvofficial вийти на головний паркет країни цього сезону? Скоро дізнаємось ? #танціззірками

A post shared by Танці з зірками на 1+1 (@tanci1plus1) on

Вже після глядачам стало відомо, що головний символ вибухового сезону прикотився до співачки MARUV, яка готова була прийняти естафету й пообіцяла всім зустрітися на паркеті. Артистка передала естафету далі популярному співаку Поліграф Шарікоff більш відомого як Серьога, олімпійській чемпіонці з художньої гімнастики Анні Різатдіновій та учаснику гурту “Время и Стекло” і MOZGI та тренеру “Голос.Діти” Позитиву.

 

View this post on Instagram

 

Це буде вибухово ? Епатажна та яскрава артистка MARUV @maruvofficial приймає #танціззіркамиchallenge і братиме участь у новому сезоні Танці з зірками. Цікаво побачити співачку на паркеті? Тим часом дискобол обирає нових учасників сезону і прямує до Поліграфа Шарікоff, більш відомого як Серьога, олімпійської чемпіонки з художньої гімнастики Анни Різатдінової і тренера «Голос.Діти» Позитива. @poligrafofficial @anna_rizatdinova @positiff

A post shared by Танці з зірками на 1+1 (@tanci1plus1) on

 Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com