Епідемія коронавірусу: популярний ресурс Pornhub зробив безплатний доступ до порно

13.03.2020, 11:53
66338

Популярний ресурс Pornhub вирішив зробити жителям Італії безплатний преміумдоступ. Так тут хочуть підтримати країну, яка найбільше за усіх у Європі потерпає від коронавірусу.

Читайте також: “Займайтесь сексом”: у МОЗ дали поради, як вберегтися від коронавірусу

Відповідне повідомлення можна побачити на головній сторінці Pornhub, якщо заходити з італійського домена. Преміумдоступ для жителів Італії буде безплатним до 3 квітня, передає 24 техно.

“Уперед, Італіє! Ми любимо тебе!” – йдеться у повідомленні.

У компанії кажуть, що їх до такого кроку підштовхнули заходи італійського уряду з профілактики інфекції. Тобто італійцям, які живуть у провінціях, закритих на карантин, заборонили виходити на вулицю без письмового документа, передає Daily Mail.

Тому Pornhub вирішив допомогти італійцям протягом тижнів, які вони проведуть вдома. Також ресурс має намір пожертвувати італійцям свій процентний дохід з платформи ModelHub за березень.

До слова, Італія найбільше у Європі постраждала від епідемії коронавірусу. За загальними показниками інфікованих і загиблих внаслідок коронавірусу Італія перебуває на другому місці після Китаю, який і став джерелом коронавірусу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com