“Епіцентр” працював в “карантин вихідного дня”: на Позняках Держспоживслужба закрила магазин

15.11.2020, 22:47
89191

Державна служба з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів призупинила 14 листопада діяльність магазину мережі “Епіцентр”, що працював під час “карантину вихідного дня”, який обіцяв працювати тільки на видачу онлайн-замовлень. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Держспоживслужби.

Читайте також: “Хочете покуражитися? Поїхали в реанімацію!”: Степанов різко відреагував на рекламу “Епіцентру”

Зазначається, що майже всі магазини мережі “Епіцентр” продовжують приймати відвідувачів.

Оформлення замовлень і розрахунки за придбаний товар проводять безпосередньо в магазинах, за свідченням споживачів.

“Були випадки, коли магазин “Епіцентр”, який закритий для відвідувачів, працює в режимі онлайн-доставки за замовленнями, однак люди всередині є. Кажуть, що замовляють онлайн уже всередині закладу”, – зазначено в повідомленні.

Зазначається, що спільними групами контролю вихідного дня в складі співробітників Держспоживслужби Києва, муніципальної охорони та департаменту муніципальної безпеки КМДА було здійснено контроль магазину “Епіцентр” на вул. Григоренка.

“Він працював у повному обсязі. В результаті – діяльність припинено, викликано слідчу оперативну групу для фіксації злочину відповідно до ст. 325 КК: порушення санітарних правил і норм посадовими особами “Епіцентру” під час “карантину вихідного дня”, – йдеться в повідомленні .

Матеріали з заявою про злочин було передано в Оболонське управління поліції для внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com