Ердоган і Гуттереш привезли Зеленському таємні вимоги Путіна – експерт

19.08.2022, 15:32
125960

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган і генеральний секретарем ООН Антоніу Гутерреш привезли на зустріч із українським президентом Володимиром Зеленським у Львові таємні вимоги Путіна щодо України. Перед цим РФ спеціально вчинила шантаж, завдавши потужного удару по Харкову, аби схилити Україну до перемовин з Кремлем.

Читайте також: У Кирилівці “розквітла бавовна”: туди окупанти раніше звезли свою техніку

Про це заявив військовий експерт Роман Світан в ефірі телеканалу “FreeДом”.

Він пояснив, що обстріл Харкова, в якому загинули 17 людей і було поранено понад 40 осіб, – це воєнний терор і шантаж, якого спеціально вчинила РФ перед переговорами президентів України, Туреччини і генсека НАТО, що відбулись 18 серпня у Львові.

“Це елементи воєнного терору і шантажу. Шантаж, який зараз потрібен російській армії, і який використовується зараз військово-політичним керівництвом, присвячений тим перемовинам, які відбулися у Львові. Ердоган разом із Гутеррешем привезли якийсь пакет заходів, яких вимагає Путін від військово-політичного керівництва України. І бомбардування двох великих міст, до яким може дістати ствольна артилерія, а це Миколаїв і Харків, це – чистий шантаж, для того, щоб схилити нас до режиму перепинення вогню і виходу на якісь переговори”, – сказав він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com