Фанати польського клубу під час тренування жорстко побили екстренера “Динамо” Хацкевича – ЗМІ

3.04.2024, 18:32
156832

Головний тренер польського клубу другого дивізіону “Заглембе” Сосновець Олександр Хацкевич став жертвою нападу хуліганів.

Читайте також: “Під Авдіївкою допоможуть”: у Хмельницькому чоловік помер через 2 дні після візиту до ТЦК – деталі

Як повідомляє видання Meczyki.pl, 3 квітня фанати увірвалися на тренування команди та напали на білоруського тренера. Хацкевич отримав удар в обличчя та кілька ударів ногами.

Також джерело зазначає, що найближчим часом 50-річний фахівець залишить клуб.

Під його керівництвом “Заглембе” демонструє провальні результати цього сезону. Наразі команда посідає останнє місце в турнірній таблиці другого за силою дивізіону Польщі. Відрив від місця за межами зони вильоту становить 12 очок.

Водночас агент білоруського спеціаліста Вадим Шаблій заперечив інформацію, що його клієнта побили польські фанати.

За його словами, були тільки спроби і погрози на його адресу, але до рукоприкладства не дійшло. Він також розповів, що Хацкевич сам збирається подати у відставку.

“Ніхто Хацкевича не бив, були тільки спроби і погрози на його адресу з боку незрозумілих людей, хуліганів. Агенція ProStar захищатиме Олександра Хацкевича в правовому полі та за контрактом. Ніхто його не звільняє, Олександр Миколайович збирається сам залишити “Заглембе”, тому що в команді безлад”, – сказав Шаблій у коментарі “Українському футболу”.

Сам Хацкевич уже також прокоментував інформацію щодо скандальних дій польських уболівальників.

“Тренування відбувалося в нормальній атмосфері, але в якийсь момент з’явилася група людей, які бажали агресивно атакувати тренерський штаб і гравців.

Мої гравці показали єдність. Я сам виріс на вулиці і знаю, як поводитися в таких ситуаціях, вмію відвертатися, вмію давати удар. Ми не відчували себе в безпеці. Проблема в тому, що клуб не забезпечив належної безпеки під час тренувань. Цього не повинно було статися”, – цитує Хацкевича польський журналіст Петр Слонка на своїй сторінці у Twitter.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com