Фаріон “здала” ФСБ проукраїнського студента у Криму – подробиці (фото, відео)

13.11.2023, 17:00
149725

Екснардепка та філологиня Ірина Фаріон знову опинилися в центрі скандалу. Цього разу через її дописи до проукраїнського студента у Криму Максима Глібова навідалась Федеральна служба безпеки РФ.

Читайте також: Польща розгортає новий танковий батальйон біля кордону з Білоруссю

Так, у своєму Telegram-каналі Фаріон опублікувала скриншот листа від студента-першокурсника філологічного факультету у Севастополі Максима Глібова, у якому він написав, що чекає на Збройні сили України в рідній Керчі та Севастополі.

Хлопець у листі також підтримав заяви Фаріон про те, що військові ЗСУ мають спілкуватися виключно українською мовою.

Фаріон, виклавши листа від Максима, не приховала його особисті дані.

Згодом скриншот листа розповсюдили російські пропагандисти, які дякували Фаріон за “співпрацю”. А пізніше до Максима Глібова навідалась ФСБ та змусила перепросити на камеру.

Відео з Максимом з’явилося у мережі.

“Зі мною провели інтелігентну бесіду і я повністю відмовляюсь від своїх поглядів, бо розумію, що був не правий”, – йдеться у заяві студента після розмови з ФСБ.

У коментарях у Telegram-каналі Фаріон підписники одразу просили її приховати особисті дані студента, попередивши, що до нього можуть прийти російські силовики.

“Не давайте порад, коли вас не просять. У мене прикрите прізвище? Ви своє чого сховали? Заблокувати?”, – відповіла Ірина Фаріон на коментарі людей.

“А ось і сам Максим Глібов студент-філолог, який підтримує український нацизм і чекає на прихід солдатів ЗСУ. Цього студента здала українська нацистка Ірина Фаріон, виклавши на своєму телеграм-каналі його лист до неї. Тепер Головне управління протидії екстремізму МВС РФ займається Максимом, його оточенням та викладачами. Ще раз, “дякую пані Фаріон”, ви нам дуже допомогли”, – написали пропагандисти.

Росіяни також додали, що Ірина Фаріон своїм постом підставила не лише Максима, а й усе його оточення однодумців, яке “вже встановив та відпрацював товарищ майор”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com